Home > Zoek Resultaten
Over ons
Koop en Spaar BRENGT U SPANNENDE Cashback EN ONLINE KORTINGEN
De Koop en Spaar website is een Cashback-programma waarmee u een breed scala aan online winkels in België kunt ontdekken. Log eenvoudig in op onze website, selecteer uw favoriete merken en ontvang Cashback met slechts een paar klikken en een aankoop.

We verzekeren u een minimum Cashback van 10% op uw online aankopen terwijl u onze diverse winkels ontdekt. Bovendien worden onze gewaardeerde leden verblijd met een eenmalige welkomstbonus en elke maand een extra cashback bonus, met de kans om te genieten van ongelooflijke besparingen, samen met onze speciale aanbiedingen. 

Het hele proces is ongelooflijk eenvoudig. Winkel eenvoudig vanaf uw computer of mobiele apparaat en vraag eenvoudig uw Cashback aan via onze website. Wanneer u uw Cashback met een simpele klik heeft aangevraagd, wordt het automatisch verwerkt en overgemaakt naar uw bankrekening. Dit zorgt ervoor dat u het hele jaar door van online besparingen kunt genieten zonder gedoe.
Koop en Spaar BRENGT U SPANNENDE Cashback EN ONLINE KORTINGEN

De Koop en Spaar website is een Cashback-programma waarmee u een breed scala aan online winkels in België kunt ontdekken. Log eenvoudig in op onze website, selecteer uw favoriete merken en ontvang Cashback met slechts een paar klikken en een aankoop.


We verzekeren u een minimum Cashback van 10% op uw online aankopen terwijl u onze diverse winkels ontdekt. Bovendien worden onze gewaardeerde leden verblijd met een eenmalige welkomstbonus en elke maand een extra cashback bonus, met de kans om te genieten van ongelooflijke besparingen, samen met onze speciale aanbiedingen.


Het hele proces is ongelooflijk eenvoudig. Winkel eenvoudig vanaf uw computer of mobiele apparaat en vraag eenvoudig uw Cashback aan via onze website. Wanneer u uw Cashback met een simpele klik heeft aangevraagd, wordt het automatisch verwerkt en overgemaakt naar uw bankrekening. Dit zorgt ervoor dat u het hele jaar door van online besparingen kunt genieten zonder gedoe.

KLANTEN SERVICE
0800 81 694
Oproepen vanaf een vaste lijn in België zijn gratis
09:00 - 18.00 Maandag t/m vrijdag
uitgezonderd officiële feestdagen